need help with this

View previous topic View next topic Go down

need help with this

Post  UnknownB®yan™ on Wed Dec 02, 2009 2:53 pm

If this problem is fixed , i'll join back WillMS





file:///C:/Documents%20and%20Settings/Compaq_Administrator/Desktop/Problems/Technicle%20problem.bmp

When I click my character , it appear this , i tried to unstucking it , but i still can't work. and i also tried re - downloading the Version 62 setup , but it still don't work , please help me wif this .
avatar
UnknownB®yan™
Senior Member
Senior Member

Posts : 512
Points : 632
Reputation : 2
Join date : 2009-10-11
Location : Singapore

View user profile

Back to top Go down

Re: need help with this

Post  Yeti on Wed Dec 02, 2009 4:37 pm

That's not a valid link. You'll have to upload the picture on photobucket or something. Or just type out the problem.

Yeti
GM.
GM.

Posts : 1491
Points : 3878
Reputation : 136
Join date : 2009-07-19

View user profile

Back to top Go down

Re: need help with this

Post  House on Wed Dec 02, 2009 9:09 pm

fail



I don't get your problem either. Be more specific.

_________________
PREVIOUSLY REFERRED TO AS: HOUSE


To customize your v62's in-game experience!
avatar
House
Moderator
Moderator

Posts : 1313
Points : 3523
Reputation : 102
Join date : 2009-07-21
Age : 23
Location : Peru

View user profile

Back to top Go down

Re: need help with this

Post  UnknownB®yan™ on Thu Dec 03, 2009 1:43 am

It keeps saying "You have been disconnected from the login server"
avatar
UnknownB®yan™
Senior Member
Senior Member

Posts : 512
Points : 632
Reputation : 2
Join date : 2009-10-11
Location : Singapore

View user profile

Back to top Go down

Re: need help with this

Post  Aprileo on Thu Dec 03, 2009 1:52 am

Your firewall maybe? If not. Try reinstalling v62 and WillMs
avatar
Aprileo
Senior Member
Senior Member

Posts : 660
Points : 730
Reputation : 37
Join date : 2009-10-17
Age : 25
Location : Dallas Texas

View user profile

Back to top Go down

Re: need help with this

Post  UnknownB®yan™ on Thu Dec 03, 2009 1:57 am

Aprileo wrote:Your firewall maybe? If not. Try reinstalling v62 and WillMs


I already tried . Still not working
avatar
UnknownB®yan™
Senior Member
Senior Member

Posts : 512
Points : 632
Reputation : 2
Join date : 2009-10-11
Location : Singapore

View user profile

Back to top Go down

Re: need help with this

Post  Yeti on Thu Dec 03, 2009 2:21 am

You're not giving us enough information. Can you show us the error with picture by "Print Screen" then open Paint and type CTRL + V and save it. Once you're done that upload it here: http://photobucket.com/ And give us the new link.
If you can't do that.. be more descriptive please.

Yeti
GM.
GM.

Posts : 1491
Points : 3878
Reputation : 136
Join date : 2009-07-19

View user profile

Back to top Go down

suggestion

Post  97raven123 on Thu Dec 03, 2009 3:54 am

wait, maybe you left something out when installing willms to v62.
im not a gm im just making suggestions.
avatar
97raven123
Helpful Member
Helpful Member

Posts : 138
Points : 195
Reputation : 1
Join date : 2009-12-01
Location : kerning city

View user profile

Back to top Go down

Re: need help with this

Post  House on Thu Dec 03, 2009 5:08 am

97raven123 wrote:wait, maybe you left something out when installing willms to v62.
im not a gm im just making suggestions.

No, that's not it.

_________________
PREVIOUSLY REFERRED TO AS: HOUSE


To customize your v62's in-game experience!
avatar
House
Moderator
Moderator

Posts : 1313
Points : 3523
Reputation : 102
Join date : 2009-07-21
Age : 23
Location : Peru

View user profile

Back to top Go down

Re: need help with this

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum